Niet zonder trots vindt u hier een opsomming van charcuterie die in eigen huis bereid wordt:
Pâté: ouderwetse pâté, boerepâté, appelpâté, pâté St-Idesbald, crèmepâté
Gekookte hespen: ovengebakken hesp, gekookte hesp, polderham
Gekookte worsten: hespenworst, kalfsworst, parijzerworst, bretoense worst, lunchworst, frankfurter, krakauwer, grillworst, witte worst, bloedworst, lookworst
Rauwe zouterij: gezouten spek, gerookt spek, bacon, filet d'anvers
Specialiteiten: mosterdspek, grootmoeders spek, potjesvlees, preskop, rillettes, gekookte varktenstong, bereide snuit, vleesbrood, Ardens vleesbrood, kippebrood, ouderwetse droge worst
Uiteraard aangevuld met een ruim assortiment geselecteerde traditionele salami's, rauwe hespen en slaatjes...
Huize Blanckaert - Strandlaan 274 - 8670 St.-Idesbald - 058/51 15 16 - open 8u00 tot 19u00 - dinsdag gesloten
webdesign: www.peterblanckaert.com
Copyright © peterblanckaert - www.peterblanckaert.com