Niet zonder trots vindt u hier een opsomming van charcuterie die in eigen huis bereid wordt:
Pâté: ouderwetse pâté, boerepâté, appelpâté, pâté St-Idesbald, crèmepâté
Gekookte hespen: ovengebakken hesp, gekookte hesp, polderham
Gekookte worsten: hespenworst, kalfsworst, parijzerworst, bretoense worst, lunchworst, frankfurter, krakauwer, grillworst, witte worst, bloedworst, lookworst
Rauwe zouterij: gezouten spek, gerookt spek, bacon, filet d'anvers
Specialiteiten: mosterdspek, grootmoeders spek, potjesvlees, preskop, rillettes, gekookte varktenstong, bereide snuit, vleesbrood, Ardens vleesbrood, kippebrood, ouderwetse droge worst
Uiteraard aangevuld met een ruim assortiment geselecteerde traditionele salami's, rauwe hespen en slaatjes...
Copyright © peterblanckaert - www.peterblanckaert.com
Huize Blanckaert - Strandlaan 274 - 8670 St.-Idesbald - 058/51 15 16 - open 8u00 tot 19u00 - dinsdag gesloten
webdesign: www.peterblanckaert.com