charcuterie
Huize Blanckaert Koksijde
Huize Blanckaert Koksijde

Niet zonder trots vindt u hier een opsomming van charcuterie die in eigen huis bereid wordt:


Pâté: ouderwetse pâté, boerepâté, appelpâté, pâté St-Idesbald, crèmepâté

Gekookte hespen: ovengebakken hesp, gekookte hesp, polderham

Gekookte worsten: hespenworst, kalfsworst, parijzerworst, bretoense worst, lunchworst, frankfurter, krakauwer, grillworst, witte worst, bloedworst, lookworst

Rauwe zouterij: gezouten spek, gerookt spek, bacon, filet d'anvers

Specialiteiten: mosterdspek, grootmoeders spek, potjesvlees, preskop, rillettes, gekookte varktenstong, bereide snuit, vleesbrood, Ardens vleesbrood, kippebrood, ouderwetse droge worst


Uiteraard aangevuld met een ruim assortiment geselecteerde traditionele salami's, rauwe hespen en slaatjes...

Huize Blanckaert - Strandlaan 274 - 8670 St.-Idesbald - 058/51 15 16 - open 8u00 tot 19u00 - dinsdag gesloten



webdesign: www.peterblanckaert.com

Copyright  © peterblanckaert - www.peterblanckaert.com